Ozvočenje

Že vrsto let se profesionalno ukvarjamo z ozvočenjem vseh vrst prireditev. Na voljo imamo najnovejša ozvočenja visokih zmogljivosti. Nudimo vam ozvočenja za večje koncerte, festivale, veselice, nastope glasbenih skupin, proslave, konference, modne revije, predstavitve, otvoritve, kakor tudi ozvočenje za lokale in klube.

Razsvetljava

Poleg ozvočenja razpolagamo tudi z razsvetljavo za izvedbo večjih koncertov, gledaliških predstav, modnih revij in ostalih kulturnih prireditev. Razpolagamo z raznovrstno razsvetljavo: PAR64, PAR56, follow spot, moving head (spot, wash, led wash), TV luč, gledališki reflektorji, stroboskopi, naprave za umetno meglo – hazer ... Vse naprave so krmiljene z DMX light kontrolerji.

Alu konstrukcije

Alu konstrukcije ali Truss nosilni sistem uporabljamo predvsem kot mobilne konstrukcije za pritrditev razsvetljave, ozvočenja, gledaliških platen, projekcijskih platen... Nosilne prečke so na voljo z 4 cevnimi nosilci z dimenzijo nosilcev 300x300mm, premer cevi je 50mm in jih je mogoče oblikovati v poljubne oblike. Za dvig konstrukcije uporabljamo tower-je proizvajalca WORK ustreznih nosilnosti glede na potrebe. Konstrukcija je testirana na podlagi RWTUV.

Odri

Razpolagamo z najmodernejšimi prireditvenimi odri za izvedbo prireditev na odprtih prostorih in odrskimi podesti za izvedbo dvoranskih prireditev. Zunanji koncertni odri so primerni za izvedbo vseh vrst prireditve, so hitro postavljivi in imajo motorizirano dvižno streho. Odrski podesti so primerni za izvedbo dvoranskih prireditev in prireditev na prostem. Na njih se lahko izvajajo glasbeni nastopi, gledališke predstave, modne revije ... Gre za najnovejši škarjasti sistem odrskih podestov X – Stage velikosti 1x2 metra, nosilnosti 750 kg/m2. Odri se lahko postavijo v poljubni velikosti, višini in obliki. Vsi odri imajo opravljeno slovensko homologacijo in so atestirani.

Video produkcija

Naša dejavnost zajema tudi video produkcijo. Izdelamo vam lahko promocijske video posnetke, pri katerih kombiniramo tehniko snemanja v počasnem posnetku z uporabo visokohitrostnih kamer in "time-lapse" tehniko. S kombinacijo obeh lahko na vizualno izredno atraktiven način predstavimo podjetje ali vaš izdelek. Naša ponudba zajema izposojo široko paleto visokoločljivih HD projektorjev in projekcijskih platen, ki jih lahko namestimo v objektu ali na prostem. Prav tako vam nudimo tehnično podporo pri prezentaciji videa.